fredag 17 oktober 2008

Den nya överklassen sprider onda idéer om feminism

Sveriges medieelit har makten över ordet. Det är de som är ”den nya överklassen”. Denna överklass är farlig, den är cementerad i sin idé om hur saker och ting ska vara. Den sprider en våg av militanta föreställningar över Sverige, om galna queerteorier och om feminism.

För feminism är ju trots allt inget annat än en extrem vänsteridé om jämställdhet. Det där med att kön är en konstruktion kan bara någon som själv suttit på universitet och snackat med andra sådana där ”queerteoretiker” tro. Va fan, kön är kön! Man är man. Kvinna är kvinna. Det är ju bara att öppna fönstret, sticka ut huvudet och se hur världen funkar så ser man att det är skillnad på män och kvinnor. Kvinnor är hemma med sina barn för att de vill det. Män tjänar mer pengar än kvinnor och väljer därför att inte stanna hemma med sina ungar. Vari ligger problemet? Jag menar, pengar är ju pengar.

Vems åsikter är det jag refererar till? Här följer några ledtrådar: han kan allt, han vet allt, han låter inte andra prata till punkt, och framför allt: han anser sig ha större grund för sitt resonemang om feminism än ”den nya överklassen”, eftersom han hänger på den lokala boxningsklubben en gång i veckan. Det ger honom den kontakt med verkligheten som sådana som Hanna Fahl tydligen saknar.

100% man.

Paolo Roberto befäster sin egen nidbild i dagens P3 Populär där han utropar sig själv som militant motståndare till feminism. Och han diskuterar mer än gärna saken, eftersom han vet att han har rätt. Macho kille.

1 kommentar:

Sleepless sa...

TACK för det här inlägget! Nu känner jag inte längre en lika stark längtan att kasta ut datorn genom fönstret.:)