fredag 14 november 2008

Lilla stumpan reagerar (och diskvalificerar)

Eftersom det var stört omöjligt att i debattens hetta svara på alla kommentarer som unt.se:s artikel gav upphov till, satte sig Ansats skribenter och andra Bara Bröst-förespråkare ner och skrev ihop en insändare som publicerades i dagens tidning. Den finns att beskåda och begrunda här.

Upsala Nya Tidning verkar för övrigt ha blivit tagna på sängen av all uppmärksamhet som den här s.k. "icke-frågan" orsakade. Deras krönikör Daniel Legue var dock inte sen att hoppa på tåget när han märkte av intresset. Sorgligt nog orkade han inte sätta sig in i frågan ordentligt och argumentationen beskrivs bäst med ordet "bristfällig". Det mest skrattretande är dock följande stycke:

Jag vill påpeka att jag tar de fem tjejernas upprördhet och ilska på allvar och inte kan diskvalificeras som bara ännu en man i 40-årsåldern vars funderingar kan uppfattas som en klapp på huvudet och ett "såja lilla stumpan"
.

Sorry Daniel, bara för att du inte vill diskvalificeras, betyder det inte att du slipper undan. För med en rubrik som "Löjligt lyxproblem", formuleringar som "stormade in topless" och ordval som "badhustjafset" intar du exakt den roll du säger dig ta avstånd ifrån.

Härmed diskvalificerar jag dig på de grunder du själv angivit. Du är välkommen tillbaka när du kan skriva en krönika utan att motsäga dig själv i samma text.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer: