söndag 13 september 2009

Jag ger dig min kärlek, jag ger dig min kropp

Fjolårets "det var inte en dag för tidigt": Dennis Pragers nyårspresent till Amerikas alla stackars ovetande kvinnor - When a Woman Isn't in the Mood: Part I & II. Två krönikor om varför en kvinna bör ha sex med sin man, trots att hon inte vill. 

"A husband knows that his wife loves him first and foremost by her willingness to give her body to him", och få kvinnor lever ett helt liv utan att få veta detta. Tänka sig. Dennis Prager kommer dock till alla äktenskaps undsättning.

Här följer åtta rationella anledningar till varför en kvinna inte bör låta humöret styra sexet:
  1. Om kvinnor väntade med att ha sex tills de har lust, skulle det gå en månad (eller mer) mellan varje tillfälle
  2. Humöret styr inte andra delar av livet (så som att gå till jobbet), så varför ska det styra om man vill ha sex eller inte?
  3. "Borden" är i många fall viktigare än känslor (man borde äta, även om man inte har lust), och sex är ett "borde" i äktenskapet
  4. Äktenskap bygger på ömsesidiga skyldigheter, snarare än en kvinnas rätt till sin egen kropp
  5. Det är fel att alltid ta större hänsyn till kvinnors känslor än till mäns (orättvist)
  6. Är det inte värt släppa till lite för att göra sin man gladare, socialare och mer kärleksfull?
  7. Kvinnor vill ha sex bara om det är romantiskt, men eftersom kvinnors och mäns sexuella natur skiljer sig åt kan detta inte alltid vara fallet. Kanske går det 10 icke-romantiska ligg på ett romantiskt?
  8. Om du inte har lust till sex - föreställ dig att du är upphetsad så blir du upphetsad. En bra tumregel: väntar vi med att ha sex tills vi känner för det, så kommer vi att vänta för länge.

Inga kommentarer: